Georgy Kavkaz – pochodzenie. Skąd wziął się ten kulinarny fenomen?
Georgy Kavkaz – pochodzenie oryginalnego kucharza nurtuje wszystkich miłośników kulinariów. Georgy, kochany przez miliony za swoje tradycyjne przepisy z regionu Kaukazu, ma korzenie ormiańskie. To właśnie stamtąd czerpie inspiracje do swoich niezwykłych dań. Urodził się jednak w Rosji i tam też mieszka.
Georgy Kavkaz to nie tylko osoba, której pochodzenie budzi ciekawość. To kucharz z pasją, twórca treści na YouTube, który zdobył serca widzów tradycyjnymi przepisami z Kaukazu. Gotowanie na świeżym powietrzu stało się jego znakiem rozpoznawczym. Przepisy na dania mięsne i rybne są ulubionymi przez jego widzów. Jeden z jego kanałów ma aż 6 milionów subskrybentów!
Kulinarne przygody Kavkaza rozpoczęły się w sierpniu 2016 roku, kiedy na swoim kanale na YouTube pokazał, jak zrobić bimber z melona. Dziś, jednym z najpopularniejszych jego filmów jest ten, w którym grilluje strusie szaszłyki. Obejrzało go już ponad 128 milionów osób! Nie zapominajmy o tym, gdzie pokazuje, jak grilluje bizona. Wielkimi krokami zdobywa kulinarne szczyty.
Mimo swojej sławy Georgy pozostaje osobą niezwykle skromną. Jego rodzina to żona Alesia i czwórka dzieci. Wszyscy oni wspierają go w jego kulinarnych eksperymentach, będąc najwierniejszymi fanami jego twórczości. Często też pojawiają się w jego filmach. Georgy, choć działa w sieci, zawsze stawia rodzinę na pierwszym miejscu.
Fot. Główne: zrzut ekranu z filmu „SMAŻONE JAJKA Z WARZYWAMI. ENG SUB” via YouTube.com, GEORGY KAVKAZ
Zobacz także:
- Robert Makłowicz – wykształcenie! Czy smakosz zawsze marzył o karierze?
- Robert Makłowicz – pochodzenie i droga do sukcesu
- Lexy Chaplin – pochodzenie, rodzice i nietypowe korzenie
- Kacper Tekieli – pochodzenie. Jakie miasto ukształtowało karierę alpinisty?
- Laura Reiss-Vogel – pochodzenie. Jakie są korzenie tej kobiety sukcesu?